Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici uredil: Staric Barbara, Datum objave: Ponedeljek, 2 Marec 2020 22:26

V ponedeljek, 2. 3. 2020, ob 9. 15 smo se dijaki izbirnega strokovnega predmeta "Šport za otroke" razveselili prvega obiska predšolskih otrok iz Vrtca Julke Pibernik Jesenice v naši telovadnici.
Skupaj s profesorico Marto Bajc smo pripravili gibalne naloge na temo "Poklici". Giba Gib je s svojimi športnimi prijatelji najprej pripravil  62 otrok  z gimnastičnimi vajami za gibalne naloge. Otroci so na štirih gibalnih poligonih spoznavali delo reševalca, smetarja, gozdarja in kuharja. Na koncu  je Giba Gib vsakemu otroku za prizadevnost v Gibalni kartonček »pritisnil« zasluženo prvo štampiljko.

Veseli smo bili  tudi obiska pomočnice Petre Naglič. Pohvalila je naše delo in pozdravila vzgojiteljice Vrtca Julke Pibernik.
Poglejte si nekaj utrinkov iz Gibalnih uric.

Dijaki izbirnega strokovnega predmeta Šport za otroke

    

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

417 Splošno

Zaznamki

Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici Prva gibalna urica za predšolske otroke v naši telovadnici

Na vrh strani