Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Ponedeljek, 9 Maj 2016 18:37

V četrtek, 5. 5. 2016, smo dijaki 3. BV odšli v vrtec v Bistrico pri Tržiču enota Deteljica.

Tam smo izvedli praktično delo z otroki v okviru strokovnega modula Ustvarjalno izražanje. Pod vodstvom prof. Marte Bajc, prof. Katje Zupan, prof. Ane Retuznik Bozovičar, prof. Marise Monti in prof. Marjete Rakar Gnilšak smo pripravili različne kotičke. Najprej je sedem dijakov v plesnem kotičku zaigralo igrico o medvedu, ki išče pestunjo za svoje medvedke. Nato pa smo z otroki  celega vrtca še zaplesali Medvedji ples. Po igrici smo  otroke razdelili v skupine in odšli po kotičkih. V kemijskem so otroci postali pravi čarodeji, v likovnem kotičku so otroci izdelovali masko medveda, v glasbenem so peli in igrali na instrumente, zabavali pa so se tudi v kotičku igre za otroke. Nekaj prav posebnega pa je bil zagotovo jezikovni kotiček, kjer so otroci na velik list risali zgodbo o medvedu. Ob risanju jih je spodbujal glavni junak igrice.

Otroci so se zabavali, sodelovali in pokazali zanimanje v vseh kotičkih. Za svoje delo smo pridobili veliko novih spoznanj in praktičnega znanja, saj nas vsako delo z otroki motivira in spodbuja  k novemu ustvarjanju.

Hvala vsem mentoricam, da so nas pripravile na nastop in nam tudi omogočile to izkušnjo.

 

Krištof Razingar, dijak 3. BV
 

Utrinki iz Bistrice pri Tržiču

V torek, 10. 5. 2016, sem dijake obiskala pri praktičnem delu z otroki v vrtcu na Koroški Beli. Z največjim veseljem sem se pomešala med živahne malčke in občudovala delo naših bodočih vzgojiteljic in vzgojiteljev. 
Pohvala sodelujočim dijakinjam in dijakom ter njihovim mentoricam in mentorju!

Andreja Vehar Jerman,
ravnateljica

 


Vrtec Koroška Bela, 10. 5. 2016

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

445 Splošno

Zaznamki

Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli Dijaki gostujejo po vrtcih Gorenjske - ta teden na Koroški Beli

Na vrh strani