Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Tretji teden prakse v tujini uredil: Kozjek Azira, Datum objave: Ponedeljek, 24 Februar 2020 21:36

Vsega lepega je enkrat konec, pravijo, in tako se je naša mobilnost zaključila. V vseh treh tednih nam je mobilnost ponujala pestre izkušnje, ki so nas veliko naučile in, ki se jih bomo za vedno zapomnile.

Tretji teden nam je minil zelo hitro, saj smo zadnje dni v Leipzigu izkoristile za popoldanske sprehode po mestu, nakupovanju spominkov in druženje.
Na delovnih mestih smo se odlično znašle, saj smo se že navadile na tamkajšnji način dela. Nekatere dijakinje vzgojiteljske usmeritve so izvedle dejavnosti, druge se več vključevale v dnevno rutino.
Zadnji dan so nas na delovnih mestih presenetili s poslovilnimi darilci. Otroci so zapeli tudi nekaj pesmi v zahvalo za prijetno druženje z njimi. Dijakinje vzgojiteljske usmeritve smo se domov vrnile tudi s skupnimi fotografijami nas in otrok ter otroškimi risbicami.

Imele smo možnost izkusiti bivanje v mestu s hitrim tempom življenja, drugo kulturo, drugačnimi navadami, za kar smo hvaležne. Vseeno se je bilo lepo vrniti domov.


Bis bald Leipzig!

(Inja Valant, 4. BV)

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

417 Splošno

Zaznamki

Tretji teden prakse v tujini Tretji teden prakse v tujini Tretji teden prakse v tujini Tretji teden prakse v tujini Tretji teden prakse v tujini Tretji teden prakse v tujini

Na vrh strani