Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV uredil: Petra Naglic, Datum objave: Sreda, 24 April 2019 18:52

Dijaki tretjih letnikov Srednje šole Jesenice, program predšolska vzgoja, že peto leto gostujemo po gorenjskih vrtcih z igricami in ustvarjalnimi kotički.

V torek, 16. 4. 2019, smo dijaki 3. BV gostovali v vrtcu Bohinjska Bistrica in v četrtek, 18. 4. 2019 v vrtcu Angelce Ocepek Jesenice z igrico Ples v zabojniku.

Po končani igrici in plesu so vzgojiteljice otroke stare od 4. do 6. leta razdelile v pet skupin. Za njih smo skupaj z našimi mentorji pripravili pet ustvarjalnih kotičkov. Profesorici Marta Bajc in Nevenka Novak sta pripravili dijakinje za igrico s plesom v plesnem kotičku, profesorica Ines Rajgelj je organizirala angleški kotiček, profesorica Marjeta Rakar in Barbara Bezenšek kemijski kotiček, profesorica Ana Bozovičar Retuznik kotiček igre otroke, profesorica Marisa Monti likovni kotiček ter profesorica Katja Zupan  glasbeni kotiček.                                                                                                               

Vzdušje je bilo zelo dobro in otroci so z veseljem sodelovali. Njihov odziv je bil dodatna motivacija za naše nadaljne delo. Veselimo se naših srečanj in se hkrati zavedamo, da moramo ravnati odgovorno, letom primerno in organizirano. Pridobili smo veliko novih praktičnih izkušenj in si želimo še več sodelovanja z otroki v vrtcu.         

Dijaki 3. BV in mentorjinazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

453 Splošno

Zaznamki

Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu – 3. BV

Na vrh strani