Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu uredil: Petra Naglic, Datum objave: Četrtek, 11 April 2019 18:40

Dijaki tretjih letnikov Srednje šole Jesenice, program predšolska vzgoja, že šesto leto gostujemo po gorenjskih vrtcih z igricami in ustvarjalnimi kotički.

V torek, 9. 4. 2019, smo dijaki 3. AV gostovali v vrtcu Šenčur in v četrtek, 11. 4. 2019 v vrtcu Begunje z igrico Veveriček posebne sorte.

Po končani igrici in plesu so vzgojiteljice otroke stare od 4. do 6. leta razdelile v pet skupin. Za njih smo skupaj z našimi mentorji pripravili pet ustvarjalnih kotičkov. Profesorici Nevenka Novak in Marta Bajc sta pripravili dijakinje za igrico s plesom v plesnem kotičku, profesorica Ines Rajgelj je organizirala  angleški kotiček, profesorica Marjeta Rakar in Barbara Bezenšek  kemijski kotiček, profesorica Ana Retuznik Bozovičar kotiček igre za otroke, profesorica Marisa Monti  likovni kotiček ter profesorica Katja Zupan  glasbeni kotiček.

Vzdušje je bilo zelo dobro in otroci so z veseljem sodelovali. Njihov odziv je bil dodatna motivacija za naše nadaljnje delo. Veselimo se naših srečanj in se hkrati zavedamo, da moramo ravnati odgovorno, letom primerno in organizirano. Pridobili smo veliko novih praktičnih izkušenj in si želimo še več sodelovanja z otroki v vrtcu.              

Dijaki 3. AV in mentorji
nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

453 Splošno

Zaznamki

Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu Praktično ustvarjalno izražanje v vrtcu

Na vrh strani