Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači uredil: Petra Naglic, Datum objave: Petek, 8 Februar 2019 18:47

V četrtek, 7. februarja 2019, je v Predsedniški palači pod častnim pokroviteljstvom predsednika države Boruta Pahorja potekal osrednji dogodek Nefiks kariernega dne 2019 pod geslom »Pogumne odločitve«. 

Tudi mi, dijaki Srednje šole Jesenice, smo bili vabljeni, da sodelujemo na Nefiks kariernem dnevu.

Spoznali smo inženirko leta 2018 gospo Doro Domajnko, inovatorja na inženirskem področju, mag. Jožeta Torkarja, inženirko varilstva gospo Jagodo Tančica in dijaka, ki je sodeloval v projektu Calypso, Miho Majetiča. Z njimi se je pogovarjal Gašper Logar, dijak Gimnazije Kranj.

Predstavili so nam svojo življenjsko pot in povedali, da je važno, da se odločimo. Lahko se zgodi, da prva odločitev ne bo prava. Če bomo vztrajni,  bomo prišli do cilja, ki smo si ga zadali. Pomembno je pridobivanje izkušenj.

Zato, pogumno nad odločitve in izkušnjam naproti!

Inja Valant, predstavnica dijaške skupnosti

nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

453 Splošno

Zaznamki

Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači Nefiks karierni dan – 7. februarja v Predsedniški palači

Na vrh strani