Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017 uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Četrtek, 27 April 2017 17:26

ZADNJA GIBALNA URICA  - 24. 4. 2017

» V ponedeljek, 24. 4. 2017, smo z otroki imeli zadnjo gibalno urico. Tema zadnje Gibalne urice je bila Olimpijske igre. Otroci so spoznavali različne zimske olimpijske discipline in slovenske športnike. Na štirih gibalnih poligonih so otroci tekmovali v slalomu  in vijugali med količki kot Tina Maze, vozili smuk kot Ilka Štuhec, skakali na veliki in mali skakalnici kot Peter in Domen Prevc ter igrali hokej kot Anže Kopitar. Pri tem so zelo uživali.

Preko gibalnih uric so otroci urili svoje ravnotežje in orientacijo v prostoru. Z uricami smo želeli otrokom omogočiti veliko zabave, druženja s prijatelji ter predvsem uživanje v  gibanju skozi igro. Giba Gib je na koncu tekmovanja vsem  podelil  kolajne  Giba Gib prvak .

Na gibalnih uricah smo se počutili odlično, saj smo pridobili veliko novih praktičnih  izkušenj in znanja, z otroki smo se v dveh mesecih zelo povezali ter pridobili njihovo zaupanje skozi igro. Najbolj pomembno nam je bilo, da so otroci uživali in da so iz telovadnice odhajali nasmejanih obrazov!«

Manca Rotar, Maša Benedik, Tajda Benedičič, dijakinje 4. BV.

 

Dijaki izbirnega modula  šport za otroke ter njihova mentorica in profesorica Marta Bajc so se zahvalili ravnateljici Vrtcev Jesenice za zaupanje in sodelovanje ter vzgojiteljicam Vrtca Julke Pibernik Jesenice, ker so vestno vodile predšolske otroke vsak ponedeljek dva meseca na  gibalne urice v našo  telovadnico.
Vzgojiteljice pa so povedale, da so otroci  zelo uživali in so komaj čakali ponedeljek, da pridejo k nam.  Z našim delom so bile zelo zadovoljne in z želijo, da se  naslednje leto Gibalne urice še nadaljujejo v naši telovadnici.

Dijaki izbirnega  strokovnega modula Šport za otroke
Foto: Nik Bertoncelj, 2.AV
nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

467 Splošno

Zaznamki

Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017 Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017 Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017 Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017 Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017 Zadnja gibalna urica - 24. 4. 2017

Na vrh strani