Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Sobota, 15 April 2017 13:34

PRAKTIČNA IZVEDBA STROKOVNEGA MODULA USTVARJALNO IZRAŽANJE za tretje letnike v vrtcu

V četrtek, 13. 4. 2017, smo dijaki 3. BV  program Predšolska vzgoja v okviru praktičnega dela strokovnega modula ustvarjalno izražanje polepšali dan predšolskim otrokom  v Vrtcu Mojstrana.

Otroci  so uživali ob gledanju igrice Petelin in njegova suknjica. Skupaj z otroki smo zaplesali na koncu igrice ter nadaljevali praktično  ustvarjalno delo z otroki po kotičkih.  Otroci so izdelovali  papirnatega petelina v likovnem kotičku, prepevali  so pesmico iz igrice ob spremljavi  malih lesenih inštrumentov in kitare v glasbenem kotičku,  čarali in opazovali so spremembe  naravnih tekočin v kemijskem kotičku ter se naučili novih otroških igric v kotičku igre za otroke.

V petek, 14. 4. 2017, smo dijaki 3. AV polepšali dan otrokom v Vrtcu Kekčevi junaki v Kranjski Gori.
Otroci  so uživali ob gledanju igrice Resnično dobri prijatelji. Skupaj z otroki smo zaplesali na koncu igrice ter  nadaljevali praktično  ustvarjalno delo z otroki po kotičkih.

Praktično delo z otroki bomo nadaljevali tudi prihodnji teden, ko se odpravljamo k predšolskim otrokom v Vrtec Angelce Ocepek Jesenice in v Vrtec Orehek pri Kranju.
Spremljale so nas mentorice in profesorice Marjeta Rakar Gnilšak, Katja Zupan, Nancy Luisa Sirc ter vodja in organizatorka Marta Bajc.

Poglejte si nekaj  utrinkov.

Dijaki  3. AV in 3. BV


nazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

467 Splošno

Zaznamki

Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE Praktična izvedba strokovnega modula USTVARJALNO IZRAŽANJE

Na vrh strani