Srednja šola Jesenice Ulica bratov Rupar 2, 4270 Jesenice

 

  Novice in obvestila

Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017 uredil: Andreja Vehar Jerman, Datum objave: Torek, 21 Februar 2017 15:20

V ponedeljek, 20. 2. 2017, smo dijaki četrtega letnika program predšolska vzgoja Srednje šole Jesenice v okviru izbirnega strokovnega predmeta šport za otroke povabili predšolske otroke vrtca Julke Pibernik Jesenice na Gibalne urice v našo telovadnico.Dijak Nik Cuznar je kot animator z lutko Giba Gibom otrokom predstavil, kaj bomo delali na Gibalnih uricah v mesecu marcu in aprilu. Vsak otrok je dobil gibalni kartonček v obliki pobarvanke in zgibanko za starše in vzgojiteljice.
Na koncu pa je skupaj s svojimi športnimi prijatelji tudi Giba Gib zapel in zaplesal na  pesmico z naslovom Giba Gib prvak:

» Danes sem prišel med vas, med vas, da pozdravim vas na glas.

Skupaj skočimo v zrak, v zrak,  Giba Gib je naš prvak.


Hitro tečem naokrog, naokrog, plešem, pojem vse povsod.


Zdaj razgibajmo se vsi en-dva, en-dva, da ostanemo v kondiciji!                                                                                                   

Dam ti petko, dam ti  petko!«


Skupaj z mentorico profesorico Marto Bajc smo v mesecu septembru, oktobru, novembru in decembru  za predšolske otroke pripravili različne gibalne naloge in banse na temo Poklici, Gozdne živali, Športne panoge, Risani junaki, Živali na kmetiji, Štirje letni časi, Slovenski super junaki in Olimpijske igre.

S predšolskimi otroki se bomo družili, gibali, učili na sproščen način z lutko Giba Gibom.

Dijaki izbirnega strokovnega predmeta šport za otrokenazaj   Celoten arhiv

Skupine novic

453 Splošno

Zaznamki

Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017 Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017 Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017 Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017 Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017 Predšolske otroke smo povabili na gibalne urice - 20. 2. 2017

Na vrh strani